Nieuws

Kampkrant 2015

IJsberenweekend Yorick
27 Januari 2015

Ook dit jaar is de kampkrant weer te downloaden en wel hier: Kampkrant 2015
Tevens zijn er 2 pagina's toegevoegd over zondag middag en de sluiting en vind je uiteraard de scorelijst terug.
Nog even de winnaars op een rij:

  1. Subgroepje 28, HMG
  2. Subgroepje 9, Laurentiusgroep

IJsberen weekend

Verkenners Ochtend Tjeerd
24 Januari 2015

Verslag van het ijsberenweekend: 

Dit weekend hadden we ijsberenweekend, we moesten Indiana Jones helpen om de gouden ijsbeer te vinden om Diana Jones, zijn vriendin, weer terug te krijgen van de slechterik. Hiervoor moesten we eerst in heel Soest stukken van de schatkaart verzamelen om uit te vinden waar de tempel van de gouden ijsbeer lag, dit deden we door met onze telefoon een route te doen, dat was heel erg leuk om te doen, want je hoefde niet moeilijk te doen met een stapel papier die kreukt en zo. 

Laatste informatie IJsberenweekend 2015

IJsberenweekend Yorick
8 Januari 2015

Januari is begonnen en het IJsberenweekend komt steeds dichterbij, daarom dit nieuwsbericht met de laatste informatie voor en over het komende IJsberenweekend.

  • Het terrein is open vanaf 9.00 uur, je kunt je inschrijven tot 11.00 uur. Om 11.30 is de opening.
  • De sluiting van het weekend is op zondag van 15.15 uur tot 15.45 uur. Daarna kun je je uitschrijven en een herinnering ophalen.
  • Ook dit jaar is het weer van groot belang dat iedereen een werkende fiets heeft. Deze zal nodig zijn om mee te doen aan het programma. Het handigste is als iedereen er een bij zich heeft, want grote afstanden achterop zitten is niet fijn en minder veilig.